Pridružite se ekskluzivnom klubu!

kartica-za-bilbord-texture-bez-lejera-copy

Prva metalna kartica u Crnoj Gori!

Postanite korisnik Visa Business Platinum koja nudi prestižnu Visa Concierge uslugu, te koja pruža podršku korisnicima 24 sata na dan, sa velikim izborom poslovnih i privatnih usluga

Prateći svjetske trendove u kartičarstvu, Universal Capital Banka je u saradnji sa kompanijom Visa, prva na domaćem tržištu, ponudila novu Visa Business Platinum  metalnu kartice, koju pored izuzetno luksuznog i inovativnog dizajna, odlikuju i ekskluzivni benefiti dostupni isključivo korisnicima Visa Business Platinum metalne kartice.

Ova kartica predstavlja simbol prestiža, i pruža klijentima eskluzivnost i sigurnost, sa posebnim naglaskom na premium usluge i benefite kao što su Besplatan neograničen pristup Lounge Key poslovnim salonima za korisnika kartice i gosta, pristup na više od 1200 business Lounge Key salona na aerodromima u više od 450 gradova širom svijeta, povraćaj sredstava za Booking rezervacije, putno osiguranje i još mnogo drugih.

“Uvijek se trudimo da pratimo potrebe i očekivanja naših klijenata i u skladu sa tim razvijamo ponudu koja će u potpunosti biti prilagođena njihovim zahtjevima . Ova kartica je upravo simbol naše posvećenosti ličnom pristupu klijentima, sigurnosti, ali i prvoklasnom servisu za kliente čiji životni stil zahtijeva personalizovanu uslugu i pogodnosti najvišeg nivoa. Lansiranjem ove kartice, jos jednom potvrdujemo ulogu pokretača modernizacije i inovacija u bankarstvu Crne Gore. Ostajemo dosljedni snaznoj afirmaciji novih tehnologija i primjeni najmodernijih rješenja u poslovanju.

Visa Business metalna kartica pruža svojim korisnicima pristup širokom asortimanu trajnih benefita i popusta koji obuhvataju razne kategorije, uključujući shopping, restorane, putovanja, sport, zabavu i brojne druge. Korisnici ovih kartica mogu maksimalno iskoristiti svoje pogodnosti i tako uživati u ekskluzivnim iskustvima i uštedama bez obzira na to gde se nalaze. Pogodnosti koje uključuje naša kartica možete naći na ovom linku.

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes