Karakteristike kartice

  • Premium kartica koja visoko plateznim korisnicima nudi posebne privilegije povoljnosti Mastercard Premium programa, Paket osiguranja – Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slucaju finansijskih gubitaka sa polisom od 35 000 EUR- kao i LoungeKey funkcijom.
  • Kreditna kartica – charge/revolving
  • Beskontaktno plaćanje – Za beskontaktne transakcije do 15.00 EUR nije potrebno unositi PIN, dok je za iznose koji prelaze 15.00 EUR, potrebno da unesete vaš PIN.
  • Podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu na POS terminalima koji imaju istaknut znak MasterCard
  • Online plaćanje
  • Nenamjensko trošenje sredstava
  • Dodatni Loungekey program koji otkljucava vrata korisniku MasterCard Platinum Credit kartice za preko 800 poslovnih loza na aerodromima sirom svijeta
  • Na zahtjev korisnika može biti izdato više dodatnih kartica. Sve transakcije po osnovu koršćenja dodatnih MasterCard Platinum Credit kartica terete račun korisnika osnovne kartice.
  • Kartica se izdaje i važi do roka koji je naznačen na kartici (24 mjeseca) i nakon tog roka se automatski reizdaje
  • Praćenje transakcija i prometa po kartici, korisniku je omogućeno putem SMS servisa koji se aktivira podnošenjem zahtjeva.

Universal Capital banka prva u regionu izdaje LoungeKey program za pristup biznis klubovima. LoungeKey program je svjetski poznat program pristupa aerodromskim biznis klubovima koji nudi kompanija Lounge Gateway Limited, koja vlasnicima kartica i njihovim gostima nudi pristup aerodromskim biznis klubovima koji su dio programa.
Pristup biznis klubovima vlasnici ove prestižne kartice Universal Capital banke ostvaruju svojom MasterCard Platinum karticom.

Ko moze biti korisnik MasterCard Platinum Credit kartice

VIP klijenti kao i kreditno sposobni gradjani koji primaju zaradu ili polože depozit kod Universal Capital banke.
MasterCard Platinum Credit karticu Banka moze izdati kao revolving ili charge.
Revolving kredit omogućava plaćanje na rate i predstavlja univerzalni potrošački i gotovinski kredit za kupovinu u zemlji i inostranstvu. Korisnik kartice je u obavezi da svakog mjeseca izmiruje minimalno 3% od iznosa zaduženja, dok ostatak duga Banka prenosi u zaduženje za sledeći mjesec.
Kod charge kreditne kartice sva potrosnja po kartici tokom tekućeg mjeseca dospijeva na naplatu u 100% iznosu na dan dospijeća.

Gubitak ili krađu platne kartice možete prijaviti na:
Call Centar
(24 časa dnevno svih 7 dana u nedelji)
+382 20 67 33 11
Radi lakšeg pamćenja, ukoliko to želite, možete promijeniti PIN vaše kartice na našim bankomatima brzo i jednostavno. Izaberite kombinaciju brojeva koja vam najbolje odgovara i pratite uputstva za promjenu na ekranu bankomata.
Za sve dodatne informacije o MasterCard Standard Credit kartici možete se obratiti na telefone: +382 20 481 440, +382 20 481 408 ili na email adresu [email protected]

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes