KASTODI USLUGE
BROKERSKO POSLOVANJE

Opšti uslovi poslovanja

 

U skladu sa našim primarnim ciljem poslovanja, koji podrazumijeva podsticanje i omogućavanje pristupa direktnih stranih investicija u Crnu Goru, ponosni smo da Vam predstavimo usluge iz oblasti investicionog bankarstva, i naš tim sastavljen od iskusnih profesionalaca koji će svojom predanošću poslu i posvećenosti Vašim potrebama sigurno opravdati ukazano poverenje.

Investiciono bankarstvo obuhvata širok spektar usluga koji se odnose na poslovanje sa hartijama od vrednosti:

  • brokerske usluge (posredovanje u trgovanju hartijama od vrijednosti);
  • usluge iz oblasti organizovanja ponuda za preuzimanje, uključujući i zastupanje akcionara prilikom prodaje akcija ponuđaču;
  • kastodi usluge (usluge čuvanja i staranja  o hartijama od vrijednosti klijenata);
  • analiza finansijskih tržišta;
  • usluge iz oblasti organizovanja emisije hartija od vrednosti (agent i pokrovitelj emisije) – organizovanje IPO-a (inicijalne javne ponude hartija od vrijednosti) i underwriting novih emisija hartija od vrednosti.
  • usluge investicionog savjetovanja.

Usluge iz oblasti investicionog bankarstva banka pruža prvenstveno kroz djelovanje Službe brokersko-dilerske poslove i Službe kastodi poslova. Ove dvije službe čine timovi stručnih kadrova koji su Vam na raspolaganju. Naši zaposleni su naša komparativna prednost. Individualni pristup svakom klijentu i inovativnost u pronalaženju najboljeg rješenja nam omogućava da uvijek zadovoljimo specifične potrebe klijenata, a rukovođenje visokim profesionalnim i etičkim principima u poslovanju nudi sigurnost i poštovanje ukazanog poverenja svim našim klijentima. Samim tim, u mogućnosti smo da vam pružimo sve usluge koje postoje na domaćem finansijskom tržištu brzo, kvalitetno i uz minimalno angažovanje vašeg vremena i novca kao i kompletnu uslugu na svim važnijim svjetskim finansijskim tržištima.

Zato već danas postanite naš klijent i pridružite se klubu zadovoljnih korisnika usluga investicionog bankarstva Universal Capital Bank AD.

Služba brokersko-dilerskih poslova
Tel: 020/481-402
e-mail: [email protected]

Služba kastodi poslova
Tel: 020/481-413
e-mail: [email protected]

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes