DOBRODOŠLI U SVIJET PLATINUM POGODNOSTI

Universal Capital Banka obogatila je svoj kartični portfolio novom VISA Platinum Business karticom.

U saradnji sa Visom Universal Capital Banka je kreirala premium proizvod koji korisnicima pruža pogodnosti u različitim segmentima života, kao što je putovanje, zabava, kupovina prilagođena potrebama i željama najzahtjevnijih korisnika.Nijedno ranije korisničko iskustvo ne nalikuje raskošnoj udobnosti koju će ova kartica pružiti.

Korisnici Visa Business Platinum kartice osjetiće viši nivo usluga i pogodnosti koje su dostupne samo odabranim klijentima.
Od ugostiteljstva, kupovine pa do putovanja, korisnici će uživati u privilegijama prestižne Platinum kartice!

ISKORISTITE SVE PREDNOSTI VISA PLATINUM BUSINESS KARTICE

Visa Business Concierge

Koristeći Consierge program imate mogućnosti rezervacije i kupovine karata za najveće modne i sportske dogadjaje, pristup najboljim hotelima, izložbama, restoranima, klubovima, spa centrima i luksuznim proizvodima na mnogobrojnim lokacijama širom svijeta.

Concierge servis je dostupan 24/7, 365 dana u godini za korisnike Visa Platinum Business kartice.

Više informacija možete pronaću na ovom linku.

Putujte bezbjedno uz vašu Visa Platinum Business

Prilikom putovanja u inostranstvo na raspolaganju Vam je putno zdravstveno osiguranje koje važi u cijelom svijetu i kojim su pokriveni nepredviđeni slučajevi tokom Vašeg boravka u inostranstvu.

Kupovinom avionskih karata putem Visa Platinum kartice ostvarujete pravo na osiguranje u slučaju kašnjenja ili otkazivanja leta dužeg od četiri sata, propuštene konekcije ili gubitka prtljage. Takodje, ukoliko ste zainteresovani za bukiranje smještaja preko Booking-a ostvarićete  pravo na 6% povrata vašeg novca

Više informacija o ovim pogodnostima i uslovima korištenja saznajte na ovom linku.

Boravak u Loungekey poslovnim salonima

Često putujete širom svijeta, zato je bitno da aerodrom za Vas bude mjesto gdje se u udobnoj fotelji možete opustiti i pripremiti za nastavak putovanja. Iskoristite vrijeme na aeodromu da se odmorite i radite u luksuznoj atmosferi LoungeKey salona. Ova kartica Vam otvara vrata više od 1000 LoungeKey poslovnih salona na aerodromima širom svijeta.

U toku svake kalendarske godine imate pravo na dva besplatna ulaska, uz vašu Visa Business Platinum, nakon čega se, svaki naredni, naplaćuje po 30 EUR po ulasku. Takođe, ukoliko sa sobom vodite gosta cijena ulaska iznosi 30 EUR po osobi.

Popusti i specijalne ponude

Uz Vašu Visa Platinum Business imate privilegiju da prilikom kupovine uživate u mnogobrojnim popustima i pogodnostima.
Za više informacija posjetite ovaj link.

Ljekarska i pravna podrška na putu

Prilikom putovanja u inostranstvo na raspolaganju Vam je putno zdravstveno osiguranje koje važi u cijelom svijetu i kojim su pokriveni nepredviđeni slučajevi tokom Vašeg boravka u inostranstvu.

Uz vašu Visa Business Platinum karticu, imate na raspolaganju medicinsku i pravnu telefonsku pomoć tokom vasim poslovnih putovana. Takođe još mnogobrojne benefite koje možete pronaći na linku Visa prezentacija.

VISA PLATINUM BUSINESS KARTICE UNIVERSAL CAPITAL BANK AD

Za karticu mogu aplicirati sva pravna lica koja imaju otvoren transakcioni račun u Universal Capital Bank AD Podgorica.

Dodatne informacije o ovom proizvodu možete dobiti slanjem email-a službi kartica UCB-a na email adresu: [email protected]

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes