Imajući u vidu izazove sa kojima se suočavaju crnogorski građani i sa namjerom da doprinesemo očuvanju njihovog životnog standarda, Universal Capital Banka će od 01.04.2024. ponuditi novi proizvod i to  za naše najstarije sugrađane, penzionere, pripremila je posebnu ponudu, krediti do 12,000.00 EUR sa rokom otplate do 78-e godine penzionera.

Kredit je obezbijeđen životnim osiguranjem za koje Banka plaća premiju, uz veoma povoljnu kamatnu stopu od 7.50% na godišnjem nivou. Glavne prednosti su:

  • Brzi postupak odobravanja kredita;
  • Besplatna polisa životnog osiguranja;
  • Kredit obezbeđen životnim osiguranjem za koje Banka plaća premiju;
  • Najpovoljnija kamatna stopa.
OPCIJAGOTOVINSKI I REFINANSIRAJUĆI
Nominalna kamatna  stopa7.50 %
Ročnostdo 84 mjeseca
Način otplateu jednakim mjesečnim anuitetima
Sredstva obezbjeđenjamjenica, administrativna zabrana, polisa životnog osiguranja, ostalo
Jednokratna  naknada0%
NapomenaMaksimalni iznos 12,000.00 EUR-a.
Poseban uslov:Vrijednost anuiteta: maksimalno do 50% iznosa penzije.  Odstupanja od ovih pravila su moguća samo ako se obezbijede dodatni žiranati i/ili sudužnici.
Banka zadržava pravo da odobri redovnim klijentima kredit bez žiranata, a da kllijentima bez prethodne komercijalne istorije zatraži jednog ili dva žiranta/sudužnika, osiguranje ili drugi vid dodatnog obezbjeđenja, sve u skladu sa procjenom boniteta kllijenta i poslodavca koji ga upošljava.

Reprezentativni primjer:

UKUPAN IZNOS KREDITA12.000,00 €
Broj rata84
Iznos mjesečne obaveze (rate)182.60€
I Administrativna naknada
       1. naknada za obradu kredita 0%0.00 €
       2. trošak RKB izvještaja3 €
       3. trošak kupovine dvije mjenice4 €
Nominalna godišnja kamatna stopa7.50%
*Efektivna kamatna stopa7.52%
Ukupan iznos otplate15,345.40€

*Napomena: U ukupne troškove i ukupan dug kao i u obračun EKS nije uključen trošak premija polise osiguranja imovine, procjene vrijednosti nekretnine, pribavljanje lista nepokretnosti koji nije unaprijed poznat a biće uključen u konačan obračun. Polisu osiguranja života plaća Banka i zbog toga je nema u obračunu EKS.

Kreditni kalkulator je informativnog karaktera. Troškovi koji ulaze u obradu kredita iskazani su u reprezentativnom primjeru.

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes