Universal Capital Bank AD Podgorica vrši prodaju nepokretnosti koje su u svojini Banke. Detaljnije informacije u vezi uslova prodaje možete dobiti na broj telefona 020/481-414 ili putem e-mail-a: [email protected].

 

KUĆA – SUTOMORE

Površina: U osnovi 155 m2; korisna površina 220 m2; dvorište 45 m2

Lokacija: Sutomore, Suvi potok, Pod zgradama. Od glavnog puta Bar – Budva udaljen je 100 m. Od gradske plaže 1.500 m

Struktura:

Apartman I (prizemlje 108 m2) Dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, hodnik, kupatilo, dvije spavaće sobe, zatvorena terasa

Apartman II (sprat 112 m2) Dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, hodnik, kupatilo, tri spavaće sobe, zatvorena terasa

Detalji: Kuća je ograđena, kapije, stepenište i balkonske ograde od kovanog željeza, velike zastakljene terase sa podnim mozaikom. Stambeno-turistički objekat kvalitetno je opremljen novim nekorišćenim namještajem.

 

ZEMLJIŠTE – SPUŽ

Površina: 1798 m2.
Lokacija: Zemljište se nalazi se u naselju Spuž. U blizini željezničke stanice Spuž, udaljenosti 150 m; preko puta fudbalskog stadiona FK Zora udaljenosti 50 m; od parnog mlina udaljenosti 650 m
Uređenost prostora: Zemljište po načinu korišćenja predstavlja njivu 3 klase. Oko predmetnog zemljišta je mala gustina izgrađenosti i naseljenosti.

KUĆA – PODGORICA

Površina: U osnovi 131 m2; korisna površina 260 m2, dvorište 565 m2

Lokacija: Kuća se nalazi u naselju “Gornja Gorica”, ul. Kragujevačka br.1. Mikrolokacija objekta je na udaljenosti 170 m od priključka na magistralnu saobraćajnicu Podgorica- Nikšić. Od glavne raskrsnice Cetinje i Nikšić udaljena je 500 m. Nepokretnost se nalazi u zoni individualnog stanovanja.

Struktura:

Suteren zgrade poslovni prostor – 52 m2, ▪ Tehnička struktura suterena: maloprodajni objekat sa sanitarnim čvorom i magacin

Prizemlje: stambeni prostor P – 104 m2, ▪Tehnička struktura prizemlja: ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, kupatilo, 4 spavaće sobe, terasa

Sprat: stambeni prostor P1 – 104 m2. ▪Tehnička struktura sprata: ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, kupatilo, 4 spavaće sobe, terasa

Detalji: Stambeni objekat nije opremljen slobodan je od predmeta i stvari.

 

ZEMLJIŠTE – PODGORICA /Donja Gorica/

Površina: 1339 m2.
Lokacija: Zemljište je u Donjoj Gorici sa lijeve strane magistralnog puta Podgorica – Cetinje sa kojom ga spaja pristupni put dužine 10 m. Udaljenost nepokretnosti je 3 km od centra Podgorice;
Uređenost prostora: Na zemljištu je predviđena gradnja jednog većeg objekta u vanprivredi. Prema važećem DUP-u

građevinski objekat spratnosti P+P1+PK;

 

ZEMLJIŠTE – PODGORICA /Barutana – Liješnje/

Površina: 27.506 m2.
Lokacija: Zemljište se nalazi u mjestu Liješnje, MZ Barutana opština Podgorica u neposrednoj blizini puta Podgorica – Cetinje. Od Podgorice je udaljeno 12 km, od Cetinja 22 km.
Uređenost prostora: Nepokretnost nije urbanistički uređena. i nalazi se u alternativnom koridiru autoputa Bar – Podgorica – Boljare. Takođe je utvrđeno da se dio navedenih katastarskih parcela nalazi u granicama za koje je planirana izrada Lokalne studije lokacije 11 Servisno proizvodna zona – Barutana 1.

 

POSLOVNI PROSTOR – NIKŠIĆ

Površina: 135 m2
Lokacija: Predmetna nepokretnost locirana je 50 m od kružnog toka preko puta autobuske i željezničke stanice u Nikšiću. Lokacija je u potpunosti opremljena komunalnom infrastrukturom i nalazi se u I gradskoj zoni.
Struktura: Unutrašnja struktura: Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno poslovne zgrade i predstavlja jedinstvenu funkcionalnu cjelinu.
Prizemlje: 60 m2
Suteren: 75 m2

 

TURISTIČKI KOMPLEKS / PLAVSKO JEZERO – PLAV

Površina:
▪ zemljište 32.676 m2
▪ zemljište pod objektima 535 m2
▪ zemljište pod bivšim hotelom 531 m2

Lokacija: Struktura:
Nedaleko od centra Plava na udaljenosti 1,2 km smješten je ovaj turistički kompleks. U okviru kompleksa su turistički objekti; planinske etno kuće, manji turističko smještajni sadržaji oko kojih su uređene staze za pješačenje i vožnju biciklom. U okviru kompleksa je i fudbalsko igralište kao i drugi sadržaji za igru i rekreaciju. Čitav kompleks nalazi se na obali prelijepog Plavskog jezera.
Detalji:

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes