Verifikacija plaćanja karticama putem m-Token aplikacije

U skladu sa primjenom nove zakonske regulative o pouzdanoj provjeri autentičnosti placanje putem interneta platnim karticama Universal Capital Banke će biti moguće samo putem m-Token aplikacije.

Svi korisnici platnih kartica su u obavezi da najkasnije do 31. maja 2024. godine izvrše aktivaciju m-Token aplikacije kako bi nesmetano mogli da koriste platne kartice na internet prodajnim mjestima.

Uputstvo za aktivaciju m-Token aplikacije za kartice

  • Potrebno je poslati zahtjev za m-Token aplikaciju na email adresu [email protected].
  • Aktivacioni kod za vašu UCB m-Token aplikaciju će biti dostavljen u posebnom email-u. Aktivacioni kod je validan 24 sata.
  • Aktivacioni kod će biti poslat sa adrese [email protected]
  • m-Token aplikaciju je potrebno preuzeti sa nekog od sljedećih linkova, u zavisnosti od operativnog sistema mobilnog uređaja.
Uređaji koji koriste iOS platformu
Uređaji koji koriste Android platformu

Nakon aktivacije m-Token aplikacije, potrebno je, kroz podešavanja u aplikaciji, odobriti pristup biometrijom, kao i notifikacije.

Za sve dodatne informacije i dobijanje aktivacionih kodova za aktivaciju aplikacije, molimo Vas da kontaktirate Službu kartičnog polovanja i alternativnih kanala prodaje putem mail-a [email protected] ili putem telefona na broj +382 20 481 423.

Start typing and press Enter to search

WordPress Themes